CASA LUNA

Casa Luna s-a născut pentru a trezi și a sărbători dorința de frumusețe în viața noastră de zi cu zi.

La Casa Luna, credem că frumusețea este una dintre forțele principale care unește întreaga lume. Acesta este motivul pentru care căutăm în mod constant cei mai buni artizani care produc mobilier de design din toata lumea. Le ascultăm poveștile și le alegem creațiile pentru a le include pe toate într-o colecție unică, pe care prin boutique-ul nostru online o livrăm cu grijă extremă în toată lumea.

Casa Luna este o familie extinsă de mulți artizani care cred și își transmit munca și uniți de dragostea pentru frumos.

O alegere excelentă de mobilier și accesorii de amenajare online pentru a da un stil personal mediilor tale, de la sufragerie la bucătărie, de la baie la dormitor și la grădină, in aer liber. 

Portofoliul este unul larg : canapele extensibile, mobila camera copii, scaune sufragerie, fotolii living, scaun de masa bebe, scaun balansoar gradina, precum si acesorii de decor: veioza dormitor, tablouri decorative, covor camera copii, lenjerie de pat si multe altele.

Tot ce căutai pentru casa ta modernă cu un singur clic.

La Casa Luna, misiunea noastră este de a facilita clienților noștri să găsească piesele de mobilier și accesorii perfecte pentru a face viziunile lor de acasă să devină realitate!

Cu noi vei descoperi că achizitionarea de mobilier online nu a fost niciodată atât de ușoară și sigură!