CASA LUNA

Bring the mastery into your home

Despre noi

Casa Luna s-a născut pentru a trezi și a sărbători dorința de frumusețe în viața noastră de zi cu zi.

La Casa Luna, credem că frumusețea este una dintre forțele principale care unește întreaga lume. Acesta este motivul pentru care căutăm în mod constant cei mai buni artizani care produc mobilier de design din toata lumea. Le ascultăm poveștile și le alegem creațiile pentru a le include pe toate într-o colecție unică, pe care prin boutique-ul nostru online o livrăm cu grijă extremă în toată lumea.

Couches

Faceți din zona dumneavoastra de zi locul cel mai atrăgător al casei cu produsele de set de canapele cu linii inovatoare și potrivite pentru a vă reflecta stilul în fiecare colț al casei dumneavoastra.

Mese

Zona în care întreaga familie este împreună. Misiunea unui accesoriu care completează decorul necesită atenție în selecția mesei, sens in care Casa Luna va punem la dispozitie cele mai potrivite piese care va vor permite sa creati atmosfera dorita in sufrageria dumneavoastra.

Kids

Cum ți-ar plăcea să aplici stilul și armonia oferit de Casa Luna în timp ce modelezi încăperile în care tinerii și copiii petrec cel mai mult timp în casele lor și își creează un spațiu al lor? 

Decor

Add those perfect accessories to your home with our collection of home accessories. From wall decor and opulent vases to pillows and blankets, infuse your interior with those personal pieces that will instantly turn your home into a home.

Project

Bringing the experience to the living spaces, Casa Luna wants to become a brand that makes a sound in the target market with its projects and furniture.

Ai nevoie de ajutor?

Nu ai găsit ce căutai? Trimite-ne un email. 

contact@casa-luna.ro

Urmareste-ne

Fii sociabil, urmărește-ne și apreciează-ne vei fi la curent cu ultimele noutăți

Newsletter

Fii primul care afla ofertele noastre speciale